Menjador

NOTÍCIEShttp://ampamontcau.blogspot.com.es/
 

El servei del menjador és gestionat per l’AMPA a través de l’empresa DACOR Educació i esport una empresa petita especialitzada en gestió del lleure i de menjadors escolars que col·labora amb Scolarest per gestionar la cuina (treballa amb productes de proximtat i ecològics per elaborar els menús).


L'equip de monitoratge compta amb una coordinadora alliberada de grup i d’un equip de monitors/es amb una ratio de 13 nens/es per educació infantil i de 17 nens/es a primària.


El Consell Escolar, l’AMPA i Dacor volem que el temps de menjador compleixi els objectius de :


 1.     Aprendre hàbits relacionats amb l’alimentació i la relació social.

 2.     Atorgar un espai de lleure de qualitat als nens/es.

 3.     Projecte del menjador integrat al projecte educatiu del centre.

Horari  de gestió del menjador a l’escola (abscències, dietes, altes, baixes, canvis de rutina..)


Al despatxet de l’AMPA:

9-9:30h


Per telèfon o whatsapp:

635 06 28 33


O enviant un email a:   menjadorescolamontcau@gmail.com

(per a anul·lar un menú del mateix dia, cal enviar l’email abans de les 9:45h del mateix dia, com a molt tard)

INSCRIPCIÓ AL SERVEI


El dia de la reunió d’inici de curs (4 de setembre) s’entregaran formularis d’inscripció. També n’hi haurà a la secretaria/consergeria del centre i, a partir del primer dia de curs, al despatxet de l’AMPA de 9-10h es podran fer totes les gestions.L’horari del servei de menjador, en horari normal del centre, serà de les 12:30h a les 15:00h. En horari intensiu del centre, serà de les 13:00h a les 15:30h.


MONITORATGE


Per resoldre qualsevol problema/dubte/qüestió de l'hora del menjador referent al monitoratge podeu posar-vos en contacte per email a: menjadorescolamontcau@gmail.com.PREUS


- El preu del servei de menjador FIX és de: 6,20 €/dia


Es considera FIX aquell nen/a que es quedi sempre el mateix dia de la setmana com a mínim 1 dia per setmana.


El cobrament dels usuaris FIXOS es farà a mitjans de cada mes (del 5 al 15) mitjançant domiciliació bancària.

En cas de retorn del rebut s’aplicarà el recàrrec de 5,00€ en concepte de despeses bancàries. El rebut retornat caldrà fer-lo efectiu abans d’iniciar el següent mes a la coordinadora del menjador.


En cas de no assistència de l’alumne/a al menjador, caldrà avisar abans del mateix dia pel matí a la persona encarregada de la gestió del menjador (abans de les 9:30h del matí del mateix dia) i se’ls retornarà  l’import total del menú i del monitoratge: 6,20€. EN CAS DE NO AVISAR, NO ES FARÀ LA DEVOLUCIÓ D’AQUEST IMPORT.


Els canvis de la rutina d’assistència, així com els canvis de domiciliació bancària i les baixes, s’hauran de comunicar per escrit a la coordinadora del menjador abans de passar els rebuts del mes següent.


Les abscències i regulacions del mes de juny es faran en el mes de setembre del curs següent.


S’aplicarà un 5% de descompte a les famílies nombroses, si es queden els 3 o més fills alhora al menjador.


- El preu del servei de menjador EVENTUAL és de: 6,80 €/dia.

Es poden comprar els tiquets directament al despatxet de l’AMPA, cada dia, de 9-10h. Aquests es paguen al moment de comprar-los.


 1. -El preu del pic-nic és de: 4,95 €/dia.

Si no es fa ús del pic-nic, es retornarà el 100% del preu del menú.HORARIS

Els alumnes d’EI-3 van a dinar a les 12:30h i descansen una estona de 13:15h fins les 14:45h, aproximadament.


Els alumnes d’ EI-4, EI-5, 1r i 2n dinen també a les 12:30h i després tenen estona de joc lliure i activitats/jocs organitzats pels monitors/es del menjador.


La resta d’alumnes de l’escola (3r-6è) dinen a continuació, i després tenen una estona d’esbarjo per fer joc lliure o activitats organitzades pels monitors/es del menjador.


MATERIAL MENJADOR

EI3

Cal que tots els nens i nenes d’EI3 portin un bossa de roba amb:

 1. 1)una bata exclusivament pel menjador

2) una muda sencera de recanvi. Tota la roba ben marcada amb el nom.

 1. 3)un paquet de tovalloletas humides i una de mocadors de paper.


Els nens/es han de dur una bata d’ús exclusiu per al menjador que es posa els divendres, o quan està bruta, a la motxilla.

L’AMPA posa per cada nen, un llençol ajustable als llitets (cada divendres es posa a la motxilla per tornar-lo net el dilluns següent). A l’hivern les monitores ja us demanaran una manteta.

L’empresa posa una agenda perquè els pares sàpiguen el que mengen els nostres fills/es i el com, i  informen de si han descansat , i comentaran qualsevol incidècia o falta de material.


EI4 i EI5

 1. 1)Els alumnes que ho vulguin poden portar una bata d’ús exclusiu per al menjador. Els qui no la portin, duran la mateixa bata que duen a classe per anar al menjador, i si aquesta s'embruta un dia, les monitores o la mestra la posaran a la motxilla perquè les famílies l'endemà posin una bata neta a la motxilla.

 2. 2)Si un alumne/a d'EI4 i EI5 s'embruta la roba un dia, es trucarà a les famílies per comunicar-ho i saber si la família pot portar a l'escola una muda per canviar el nen/a, o bé, si es fa servir alguna muda de la roba perduda, si n'hi ha i està en bon estat (amb el compromís de la família de tornar neta la roba que se li ha deixat). Els nens més susceptibles de patir "accidents" d'aquesta mena, normalment ja tindran una muda a classe. Cal entendre que no hi ha espai per a què tots els nens d'EI4 i EI5 tinguin una muda a l'escola.

1r-6è

Els alumnes més grans ja no necessiten cap material especial pel menjador.


MATERIAL HIGIENE BUCAL

Totes aquelles famílies que vulguin que el seus fills/es es rentin les dents després de dinar, hauran de portar el següent material i seguir les següents normes de funcionament i d’higiene setmanal:


Alumnes d’ EI4, EI5

Bosseta/ necesser (preferiblemente de cotó) amb un raspall de dents. Tot marcat amb el nom i el curs.


Alumnes de primària (1r-6è)

Bosseta/ neceser (preferiblemente de cotó) amb un raspall de dents i pasta de dents. Tot marcat amb el nom i el curs.


NORMES DE FUNCIONAMENT DEL MATERIAL DE LA HIGIENE BUCAL

Tot el material es portarà de casa el primer dia de la setmana i es retornarà a les motxilles els divendres perquè les famílies revisin l’estat tant del necesser, com del raspall de dents (que cal canviar cada vegada que sigui necessari, aconsellablement, canviar el raspall almenys cada 2 o 3 mesos). Si el necesser és de cotó, es pot posar a la rentadora cada setmana. Es desaconsellen necessers de plàstic tancats que promouen el creixement de fongs. És molt important la higiene del material perquè la  rutina de la higiene bucal sigui del tot efectiva. Cal explicar als nens que no es poden intercanviar els raspalls de dents ni poden fer servir el raspall de dents per a res que no sigui les dents pròpies.MENÚS 
del meshttp://ampamontcau.blogspot.com.es/p/menu-del-mes.html

INFORMACIÓ PRÀCTICA curs 17-18

FITXA MÈDICA
(per imprimir)

Informeu dels problemes de salut relacionats amb el menjar al despatxet de l’AMPA de 9-10h del matí o trucant al 635062833 en el mateix horarihttps://dl.dropboxusercontent.com/u/66154238/fitxamedicamenjador.pdf

MILLORES PACTADES PER AL CURS 17-18


Menú

Pa integral 2 vegades a la setmana.

Pasta integral 2 vegades al mes.

Iogurts de la Fageda d’en Jordà (http://www.fageda.com/qui-som/).


Preu del servei

 1. -Es considera FIX aquell nen/a que es quedi sempre el mateix dia de la setmana com a mínim 1 dia per setmana.


 1. -En cas de no assistència de l’alumne/a al menjador, caldrà avisar abans del mateix dia pel matí a la persona encarregada de la gestió del menjador (abans de les 9:30h del matí del mateix dia) i se’ls retornarà  l’import del menú i del monitoratge: 6,20€.


 1. -S’aplicarà un 5% de descompte a les famílies nombroses, si es queden els 3 o més fills alhora al menjador.


 1. -El preu del pic-nic és de: 4,95 €/dia.

Si no es fa ús del pic-nic, es retornarà el 100% del preu del menú.


Full d’alta o baixa al servei de menjador
https://www.dropbox.com/s/1qofg77dlcn4ecp/Inscripci%C3%B3%20de%20menjador%202017-2018%20-%20Montcau.pdf?dl=0